U wilt er in de winter warm bij kunnen zitten, daarbij is ook een warme douche en de mogelijkheid om af te wassen met warm water bij veel mensen gewenst. Dit alles wordt georganiseerd vanuit uw CV- of combiketel. Hoewel dit apparaat van groot belang is, vergeten veel mensen het onderhoud of zien ze de noodzaak hier niet van in. Als gevolg hiervan kan de CV- of combiketel gaan haperen of zelfs volledig kapot gaan, waarbij u in de kou komt te zitten. Om dit te voorkomen biedt Erkend Bouwbedrijf zich aan als partner voor zowel het onderhoud aan uw ketel, als het installeren ervan. Met een ruime ervaring als erkend installateur van CV- en combiketels, kunnen wij u van een passend advies voorzien met het ruime aanbod wat er hedendaags is.

Erkend installateur van CV-ketels

Erkend Bouwbedrijf is een erkend installateur van CV- en combiketels in woningen. Afhankelijk van uw huidige situatie, komen wij met veel plezier een ketel bij u installeren na vooraf een advies op maat te hebben gegeven. Veel oudere woningen beschikken bijvoorbeeld over een losse boiler, waardoor een combiketel niet direct aan te raden is. Dit zou een dubbele, onnodige investering zijn in iets wat u al heeft! Mocht de boiler al ouder zijn, kan het verstandig zijn om alsnog een combiketel te overwegen. Een combiketel is veel energiezuiniger, wat u merkt op de jaarrekening en daarnaast ook beter is voor het milieu. Het zou zonde zijn als u nu investeert in een nieuwe CV-ketel naast de boiler, als de boiler zelf ook kapot zou gaan in de komende jaren.

Wanneer de boiler nog relatief nieuw is, heeft u bij ons de keuze uit een ruim aanbod aan CV-ketels voor woningen. U kunt de CV-ketel in dit geval prima naast uw huidige boiler gebruiken!

Veilig vervoer en garantie
Bij ons heeft u altijd garantie van veilig vervoer, alle CV ketels die we leveren worden op een pallet geleverd welke volledig ingewikkeld wordt door onze palletwikkelmachines. Mocht er om welke reden dan ook schade aangericht zijn op de CV ketel tijdens het vervoer of de installatie, bieden wij u volledige garantie van het aankoopbedrag.

Meer weten over CV-ketels?

Wilt u meer weten over de verschillen tussen CV- en combiketels, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het installeren van een CV-ketel in uw woning? Onze medewerkers staan u op werkdagen graag geheel vrijblijvend te woord via de vermelde kanalen op onze website. Of kijk eens op EnergieAanbieding.nl