Als je na lang overwegen een verbouwing in je huis gaat starten, is het van belang dat je je eerst goed laat informeren wat betreft de materialen en de mogelijkheden daarvan. Zo kan het zo zijn dat je meerdere vertrekken tegelijk wilt aanpakken en deze op een duurzame, maar luxueuze manier wil vormgeven.

Met Solid Surface beschik je over duurzame en hoge kwaliteit kunststof, echter wel voorzien van een uitstraling van natuursteen. Zo oogt het als marmer of graniet, maar is het vele malen lichter in het gebruik en kan het beter tegen intensief gebruik van bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen. Daarnaast voelt het warmer aan je handen en voeten, waardoor het een prettige materie is voor het dagelijks gebruik. Denk bijvoorbeeld maar aan een badkamervloer of een keukenblad. Tevens zijn er nog drie situaties te benoemen, waarin je gunstig gebruik kan maken van dit materiaal.

Bekijk alle toepassingen hier uitvoerig om je zo verder te laten informeren en inspireren.

Marlan voor culinair gebruik

Naast het gebruik van Solid Surface van Marlan voor in je eigen privé interieur, kan je het ook zeker gebruiken voor je meer zakelijke omgeving.

Wellicht heb je een restaurant of een andere dergelijke culinaire onderneming, waar je op hygiënische wijze voedsel wilt bereiden. Dan is het van belang dat bacteriën niet in het oppervlak kunnen trekken en zich blijvend aan je werkblad kunnen hechten. Solid Surface is veilig als het gaat om de bereiding van voedsel en geeft daarbij je keuken en aanrecht een aantrekkelijke strakke uitstraling.

Marlan in openbare gelegenheden

Vele instellingen worden op dagelijkse basis zeer intensief gebruikt en dienen daardoor tegen een stootje te kunnen. Denk bijvoorbeeld aan het interieur van een schoolgebouw of van gemeentelijke instellingen. Hier komen dagelijks vele voeten over de vloer en gebruiken vele handen de informatiebalie en de speeloppervlaktes. Het is daarom van belang dat de kans op beschadigingen niet of nauwelijks aanwezig is en wanneer dit toch het geval is dat het makkelijk en snel te repareren is. Dat is het geval wanneer er gekozen wordt voor Marlan.

Marlan voor vrijetijdsbestedingen

Naast de praktische en privé aangelegenheden waarin je Marlan kan inzetten, zijn er ook mogelijkheden om in de vrijetijdsbestedingen van dit materiaal te genieten.
Wanneer je een lange vakantie met je jacht of je camper gaat maken, wil je zorgeloos kunnen genieten en niet voor onvoorziene verrassingen komen te staan. Zo blijft Solid Surface van Marlan onder alle weersomstandigheden dezelfde kleur en kan het elk weertype aan.