Steeds meer mensen hebben tegenwoordig te maken gehad met ongewenst bezoek in hun woning of bedrijfspand. Niet alleen worden hierbij in veel gevallen waardevolle en dierbaren voorwerpen onteigend, er ontstaan vaak ook gevaarlijke situaties. Inbrekers schuwen geweld niet en zitten er niet op te wachten om ontdekt te worden door de bewoners van een woning. Om de kans op een inbraak in uw woning zo goed mogelijk te minimaliseren, biedt Erkend Bouwbedrijf u uitgebreide alarmsystemen aan. Met het hedendaagse aanbod aan alarmsystemen kunt u deze volledig optimaliseren bij uw woning en bij uw persoonlijke voorkeuren. U wilt immers niet dat uw woning in een fort verandert, maar wilt wel beschermd zijn tegen ongewenst bezoek. Bovenal staat een persoonlijk en flexibel contact bij ons voorop! Dit geeft u het vertrouwde gevoel, dat de beveiliging van uw woning in goede handen terechtkomt.

Risicoanalyse door erkend installateur

Als erkend installateur van alarmsystemen komen we graag bij u langs voor het maken van een uitgebreide risicoanalyse van uw woning. Er zijn vaak veel manieren om een woning binnen te komen, op zowel de beneden- als bovenverdieping. Een regenpijp, een plat dak of bijvoorbeeld ladders rondom uw woning, maken het voor inbrekers mogelijk om beveiligingscomponenten op de benedenverdieping te ontlopen en op de bovenverdieping uw woning te betreden met alle gevolgen van dien. Om dergelijke situaties te voorkomen, lopen wij uw gehele woning bij langs om de meest risicovolle plekken in kaart te brengen. Denk hierbij aan ramen, deuren, maar ook voorwerpen als afvalcontainers en trappen rondom uw woning. Samen maken we op basis van deze risicoanalyse een beveiligingsplan voor uw woning.

Samenstellen beveiligingssysteem

Op basis van uw persoonlijke wensen en onze ervaring met het beveiligen van woningen en bedrijfspanden, stellen we een geoptimaliseerd beveiligingssysteem samen. Hierbij rekening houdende met bijvoorbeeld de zichtbaarheid van componenten en de radius ervan. Een camera is een goede manier om inbrekers te traceren maar staat niet in de woonkamer, evenals dat bewegingssensoren zoveel mogelijk in hoeken worden geplaatst om uit het zicht van uw gezin en bezoek te blijven. Er zijn echter ook componenten die nog minder opvallen dan de bewegingssensoren, denk hierbij aan magneetcontacten en een anti-inbraakstrip.

Deze magneetcontacten worden op zowel uw deur als deurpost geplaatst, waarbij een alarm afgaat op het moment dat het contact tussen beide een bepaalde periode verbroken blijft. De magneetcontacten zijn zeker op afstand niet te zien, waardoor het een onopvallende manier is om uw woning te beveiligen. De anti-inbraakstrip wordt geplaatst tussen uw deur of raam en het kozijn of de deurpost. Een dergelijke strip maakt het voor een inbreker vrijwel onmogelijk om een schroevendraaier of breekijzer tussen de deur en deurpost te plaatsen om de deur open te breken.

Dit zijn slechts voorbeelden van de mogelijkheden, er zijn vanzelfsprekend nog veel meer componenten om te gebruiken bij de beveiliging van uw woning. Als erkend installateur komen wij ze bij u installeren!

Uw woning beveiligen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het beveiligen van uw eigen woning bij Erkend Bouwbedrijf? Onze medewerkers geven u op werkdagen graag een geheel vrijblijvend advies via de vermelde kanalen op onze website.