Eenvoudige klussen

Naast de diensten die wij elders op onze website hebben beschreven, als het installeren van CV- en combiketels, biedt Erkend Bouwbedrijf u enkele andere diensten aan. Dit zijn voornamelijk kleine onderhoudswerkzaamheden aan elementen van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het repareren of controleren van leidingen onder uw huis mochten deze kapot gegaan zijn, het nalopen van uw huidige beveiligingssysteem in uw woning, enzovoorts. Bovenal geniet u ook bij deze overige diensten van de persoonlijke en flexibele service die u van Erkend Bouwbedrijf mag verwachten.

Met onze jarenlange expertise in dit vakgebied proberen we niet alleen uw wensen zo goed mogelijk uit te voeren, maar ook mee te denken om een geoptimaliseerde oplossing voor uw probleem te vinden. Soms kan het bijvoorbeeld voorkomen dat uw plannen niet haalbaar blijken te zijn of dat er een eenvoudigere en goedkopere oplossing bestaat. Wij leggen dit graag aan u voor, zodat u precies weet wat er mogelijk is!

Voor een uitgebreid overzicht van onze overige diensten of een onderzoek naar de haalbaarheid van uw persoonlijke wensen, nodigen we u graag uit voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek met een van onze medewerkers. Zij kunnen u precies vertellen wat Erkend Bouwbedrijf voor u kan betekenen op diverse gebieden.

Specialisaties

Naast de relatief eenvoudige klussen pakt Erkend Bouwbedrijf ook complexe klussen aan. In enkele complexe diensten zijn wij zelfs gespecialiseerd of werken wij samen met een partner. Complexe diensten die wij volledig zelf aanbieden zijn:
– Grondwaterstand metingen.
– Het volledig begeleiden van een bouwproject middels een “dedicated” projectleider.
– Vrijblijvende inspectie van de situatie (evt. gevolgd door het opstellen van een bouw- en risicoplan)

Naast deze specialisaties bieden we ook nog andere complexe diensten aan in samenwerking met partner bedrijven. Hier onder in het overzicht vind je een aantal van onze partners waarmee wij een bepaalde dienst faciliteren.
– Het uitvoeren van geluidsmetingen bij bouwprojecten (via bbci Frijwijk – Bureau voor Bouwkundige en Civieltechnische Inspecties)
– Betonreparatie of renovatie bij bouwprojecten (via Betonwerk Adkade)
– Staalconstructies (via Kramerstaal)