Wij van erkend-bouwbedrijf zijn gespecialiseerd in allerlei diensten. Bij al deze diensten is het juiste gereedschap enorm van belang. Om een beeld te geven van onze diensten i.c.m. het materiaal dat wij gebruiken hieronder een korte uitleg over het gereedschap dat wij inzetten bij onze klussen.

Over het algemeen maken wij op de werkplaats alle onderdelen/materialen gebruiksklaar. Onze werkplaats beschikt over meerdere werkbanken en daarmee kunnen we de snelheid en capaciteit flink verhogen. Zodra het materiaal klaar is om ingezet te worden zullen wij alle materialen per klus sorteren zodat de vakmannen van de betreffende klus deze materialen eenvoudig mee kunnen nemen. Logistiek zijn wij dus ook zeer sterk.

Een maal op de klus aangekomen hebben wij verschillende materialen  en soorten gereedschap aanwezig in de werkbus. Zo hebben wij elektrisch gereedschap als boormachines, kettingzagen, cirkelzagen etc. Maar ook het standaard gereedschap als schroevendraaiers, hamers etc. mag absoluut niet ontbreken.

Afhankelijk van welke werkbus er aanwezig is op een klus is er soms ook nog een grote cirkelzaag aanwezig die in de bus verwerkt is. Hiermee kan extreem zwaar materiaal, pallets bijvoorbeeld, alsnog gezaagd worden en op die manier ingezet worden bij de klus.